Een permanent Foodfestival

waar altijd iets nieuws te ontdekken valt

Het smaakpark zal verschillende functies krijgen:
Het is kookstudio, lunchroom, foodhal, terras, klaslokaal, productielocatie, B&B en wandellocatie in één. 7.000m2 pure food beleving.

Gasten komen bij ons om verrast te worden en te ontspannen. Binnen en buiten zullen verschillende producten worden gekweekt: sprinkhanen, vergeten groentes, vissen, verschillende soorten fruit en wijngaardslakken behoren tot de mogelijkheden. Binnen komen ook verschillende, multifunctionele ruimtes waar onze gasten kunnen zien en proeven hoe de zelf gekweekte producten verder verwerkt worden tot brood, bier, frisdrank, tapenade’s, vleeswaren en direct – binnen of op het terras – te nuttige gerechten. En voor kinderen zal er extra veel te ontdekken zijn. Door het hele park komen leuke plekjes waar zij mogen spelen met zand, water, modder en hun eigen geteelde groenten en fruit.

De verschillende ruimtes in het park en de foodhal zijn ook zeer geschikt voor allerlei feesten, vergaderingen, festivals en andere ontmoetingen. Neem nu alvast contact op als je hier meer over wilt weten.

Een plek waar het elke dag een foodfestival is