Kerst maaltijdboxen

Met onze kerst maaltijdboxen (inclusief recepten, en hulp via een livestream van Christian) zet jij dit jaar een heerlijk, verantwoord kerstdiner op tafel.

Je kunt kiezen uit verschillende voor-, hoofd-, en nagerechten en je maaltijd afmaken met verrassende bijgerechten, een broodje van Jorisbrood en één van onze eigen boters. Om het diner goed af te maken, kun je bij elk gerecht ook nog een heerlijke, bijpassende biologische wijn of bijpassend speciaal bier bestellen. Deze wijnen en bieren zijn trouwens allemaal kanshebbers om straks in het SmaakPark vast op de kaart te komen.

Livestream om al je vragen te stellen
Op woensdag 23 december zal Christian tussen 19:00u en 20:00u live via Facebook de recepten doornemen en kun je aansluitend al je vragen (zolang ze niet over zijn hemd of lijf gaan) stellen. Hiermee kan je eigen kerstmaaltijd bijna niet meer mislukken.

Afhalen in het SmaakPark (Ede)
Gratis afhalen kan alleen op woensdag 23 december 2020 op een afgestemde tijd in het SmaakPark in Ede. In het opmerkingenveld bij het plaatsen van je bestelling kan je een voorkeurstijd aangeven. Over de definitieve tijd berichten we je persoonlijk.
Liever thuisbezorgd
Wil je het liever bezorgd hebben? Dat kan! Dan zorgen wij dat de maaltijdboxen op 22 of 23 december bij je thuis worden afgeleverd.
Bezorging in de gemeente Ede, Renkum, Oosterbeek, Wageningen, Barneveld en Veenendaal € 7,95 per pakket.
Bezorging in de rest van Nederland voor € 15,00 per pakket.
Bij bestelling vanaf € 150,00 nemen wij de verzendkosten voor onze rekening.
Check hier al onze kerst gerechten.
SmaakPark agenda workshops, wandelingen, lezingen, rondleidingen
Volg ons via…
Nieuwsbrief

Schrijf je voor onze nieuwsbrief en je ontvangt regelmatig updates over de ontwikkelingen en je hoort als één van de eerste wanneer de feestelijke opening van het SmaakPark is.

Het SmaakPark is er trots op onderdeel te zijn van Dutch Cuisine en als Dutch Cuisine Centre dé culinaire broedplaats, thuisbasis en centrale plek voor alle ambassadeurs, vrienden en partners van Dutch Cuisine te mogen zijn
Wat is fermenteren?
In het SmaakPark fermenteren we veel. Maar wat is dat nou precies?

In het SmaakPark fermenteren we veel. Maar wat is dat nou precies?