Kerst 2019

⭐ Kerst of Einde-jaars-fuif op het SmaakPark in Ede ⭐

Nog even, en dan zetten we de kerstbomen weer klaar en flonkeren de lampjes weer. Kerst, de sfeervolste tijd van het jaar. Ben je op zoek naar een unieke, sfeervolle, locatie voor jouw kerstfeest of einde-jaars-borrel? Naar gerechten waarin lokaal, gezond en lekker samen gaan? Dan is het SmaakPark wat voor jou!

Of je nu op zoek bent naar een traditioneel kerstdiner, aan lang gedekte tafels en verfijnde gerechten, of juist meer zin hebt in ongedwongen en lekkere kleine gerechtjes, of misschien wil je juist wel met elkaar de kerstmaaltijd bereiden, en daarna gezamenlijk aan mooi gedekte tafels eten. Het kan allemaal! Samen kijken we naar jouw wensen en hoe we dat kunnen uitwerken tot een memorabel kerstfeest.

Neem voor de mogelijkheden contact met ons op via onze mail of tel: 0318 646400.

Vorig jaar mochten we verschillende kerstfeesten organiseren op het SmaakPark, waaronder een knal-kerst-fuif, inclusief DJ. Ook dát kan op het SmaakPark

 

⭐ Het SmaakPark staat garant voor een unieke beleving en pure smaken ⭐

 

 

SmaakPark agenda workshops, wandelingen, lezingen, rondleidingen
Volg ons via…
Nieuwsbrief

Schrijf je voor onze nieuwsbrief en je ontvangt regelmatig updates over de ontwikkelingen en je hoort als één van de eerste wanneer de feestelijke opening van het SmaakPark is.

Het SmaakPark is er trots op onderdeel te zijn van Dutch Cuisine en als Dutch Cuisine Centre dé culinaire broedplaats, thuisbasis en centrale plek voor alle ambassadeurs, vrienden en partners van Dutch Cuisine te mogen zijn
Wat is fermenteren?
In het SmaakPark fermenteren we veel. Maar wat is dat nou precies?

In het SmaakPark fermenteren we veel. Maar wat is dat nou precies?