Leren, kijken en dineren in onze

multifunctionele Foodhal

In de Foodhal zullen we mensen inspireren meer met verantwoorde voeding te doen. Niet alleen door het geven van workshops, maar ook lekker laagdrempelig door al het eten wat er te koop en te proeven is. 

Een deel van de Foodhal wordt gebruikt als kookstudio. Hier zullen allerlei workshops gegeven worden voor groepen tot 60 personen. Workshops zijn te volgen in groepsverband, op aanvraag of op de open inschrijfavonden vrij te bezoeken. De workshops worden gegeven aan zowel hobby- als professionele -koks die geïnspireerd willen worden en nieuwe – of juist oude ambachtelijke – technieken willen leren. Maar de workshop zijn ook erg leuk voor bedrijfsfeestjes en netwerk bijeenkomsten.

In de Foodhal komt er naast onze eigen kookstudio ook ruimte voor andere Horeca ondernemers om hun producten te verkopen. Deze ruimte zal een Foodtruckfestival sfeer krijgen en kan een wisselende bezetting hebben. Bezoekers zullen van ’s ochtends vroeg tot ’s avondslaat in de hal terecht kunnen voor: ontbijt, lunch, diner, borrel, koffie, thee en andere lekkernijen.

De natuurlijke sfeer van de belevenistuin zullen we tot in de hal doortrekken. Dit doen we met natuurlijke en gerecyclede materialen en het binnenshuis kweken van groenten en kruiden.

Een plek waar je kunt leren ambachtelijk brood te maken, en meesterlijke kazen