Wanneer:
21/02/2020 @ 4:30 pm – 6:30 pm
2020-02-21T16:30:00+01:00
2020-02-21T18:30:00+01:00
Waar:
SmaakPark
Nieuwe Kazernelaan 2
D15
Ede
Kosten:
Gratis

Op 31 januari, 14 februari en 21 februari organiseren we aan de bar van het SmaakPark vrijmibo’s speciaal voor diegene die mee willen doen aan onze crowdfunding en kennis willen maken met ons en het SmaakPark. Maar iedereen die wil weten wat we nu precies gaan doen en hoe het eetbare park en de foodhal eruit gaat zien – of een goed idee heeft die bij ons plan past – is uiteraard ook welkom. De borrels zijn van 16:30u tot ± 18:30u. Opgeven hoeft niet, maar wordt wel gewaardeerd. Het eerste drankje krijg je van ons, de rest is tegen happy hour tarief.

Speciaal voor de Dry January maand (die we in februari nog effe doorzetten) hebben we heerlijk waterkefir mocktails.

Waar? Op het SmaakPark natuurlijk. Aan de Nieuwe Kazernelaan 2, gebouw D 15, Ede (gebruik je google maps als navigatie, daar is het SmaakPark als locatie gepind).

Tot dan!

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

bestel onze maaltijdboxen en help de lokale producenten van de Veluwe
Volg ons via…
Nieuwsbrief

Schrijf je voor onze nieuwsbrief en je ontvangt regelmatig updates over de ontwikkelingen en je hoort als één van de eerste wanneer de feestelijke opening van het SmaakPark is.

Het SmaakPark is er trots op onderdeel te zijn van Dutch Cuisine en als Dutch Cuisine Centre dé culinaire broedplaats, thuisbasis en centrale plek voor alle ambassadeurs, vrienden en partners van Dutch Cuisine te mogen zijn
Wat is fermenteren?
In het SmaakPark fermenteren we veel. Maar wat is dat nou precies?

In het SmaakPark fermenteren we veel. Maar wat is dat nou precies?