Wanneer:
06/04/2019 @ 10:00 am – 5:00 pm
2019-04-06T10:00:00+02:00
2019-04-06T17:00:00+02:00
Waar:
SmaakPark
D15
Nieuwe Kazernelaan 2, 6711 JC Ede
Nederland
Kosten:
130,00

Veel smaakmakers die we in de keuken gebruiken zijn gefermenteerd: chocola, vanille, thee, koffie, peper. Maar ook producten als hot sauce, miso, tamari, shoyu, (fruit)mosterd en worcestershiresauce zijn meestal gefermenteerd. Tijdens deze smaakmakers workshop leer je van mij (Christian Weij) wat fermenteren inhoudt en ga je aan de gang met deze heerlijke producten. Ik zal je uiteraard veel laten proeven en uitleggen hoe je met fermentatie echt grote verschillen in smaak kunt maken.

Je gaat naar huis met:
– Miso
– Hot sauce
– Tamari
– (Fruit) Mosterd
– Worcestershiresauce
– Shoyu

De kosten voor deze SmaakMakers workshop zijn € 130,- inclusief allerlei proefhapjes, drankjes, gefermenteerde lunch en de door jezelf gemaakte producten om mee naar huis te nemen. Wil je ook gelijk het fermentatieboek ‘Verrot lekker’ erbij? Dan kost de workshop € 155,-. De workshop begint om 10:00 en eindigt om circa 17:00 u.

De workshop wordt gegeven in mijn fermentatie-atelier in het SmaakPark in Ede. Het adres is Nieuwe Kazernelaan 2 D15 (gebouw 15) 6711 JC in Ede.

 

1 comment(s)

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

bestel onze maaltijdboxen en help de lokale producenten van de Veluwe
Volg ons via…
Nieuwsbrief

Schrijf je voor onze nieuwsbrief en je ontvangt regelmatig updates over de ontwikkelingen en je hoort als één van de eerste wanneer de feestelijke opening van het SmaakPark is.

Het SmaakPark is er trots op onderdeel te zijn van Dutch Cuisine en als Dutch Cuisine Centre dé culinaire broedplaats, thuisbasis en centrale plek voor alle ambassadeurs, vrienden en partners van Dutch Cuisine te mogen zijn