Puur-e gaat verder als SmaakPark B.V.

Vanaf 1 januari 2020 is Puur-e verder gegaan als SmaakPark. Eigenaren Christian Weij en Petra Busser hebben 7 jaar gewerkt om het SmaakPark van de grond te krijgen. En nu is het zover.

Het SmaakPark is nog niet dagelijks geopend als restaurant, maar koken (ook voor catering buitenshuis) en gasten ontvangen doen we er al wel, en met grote regelmaat.

Het SmaakPark is geschikt voor besloten diners, lunches, borrels, een huwelijksfeest, bedrijfsfeesten of een ontbijt van 5 tot 150 mensen. Heb je iets te vieren? Wil je je relaties uitnodigen voor een bijzondere netwerkdag of zoek je een ‘anders dan anders’ vergaderlocatie? Of wil je je collega’s trakteren op een bijzonder diner? Het kan allemaal op het SmaakPark of op je eigen locatie.

Wij werken volgens de 80/20 regel waarbij we minstens 80% lokale producten gebruiken, max 20% vlees/vis serveren, minimaal 80% seizoensproducten gebruiken en met minstens 80% biologisch ingrediënten werken. Onder andere daarom mogen we ons ambassadeur van de Dutch Cuisine noemen en daar zijn we trots op.

Al onze lunches, diners en borrels zijn ook volledig vegetarisch of veganistisch te bestellen.

Neem voor de mogelijkheden contact met ons op via onze mail of tel: 0318 646400.

liever thuis, of op een andere locatie?

Catering
Ook voor biologische, duurzame en gezonde catering kun je bij ons terecht. Wij verzorgen graag het eten en drinken tijdens een bijeenkomst op je eigen locatie en doen dat met voornamelijk lokale producten uit de regio FoodValley. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op via onze mail of tel: 0318 646400.

Pop-up restaurant
In 2010 waren wij met Puur-e één van de eerste pop-up restaurants in Nederland. Nu de opening van het SmaakPark steeds dichterbij komt, komt het einde van het pop-up restaurant ook dichterbij. Op het SmaakPark zullen wij met regelmaat bijzondere themadiners organiseren waar iedereen die wil mag aanschuiven. Kijk voor pop-up data in onze agenda.

Het SmaakPark staat garant voor een unieke beleving en pure smaken

We hebben vandaag genoten bij jullie Smaakpark, zowel van het heerlijke eten als van de enthousiaste verhalen die Quinten hierbij kon vertellen. Mooi ook om te zien wat jullie allemaal voor elkaar hopen te krijgen op deze prachtige plek

We hebben heerlijk gegeten! Het was geweldig verzorgd allemaal, fijne kok met interessante uitleg over het hele proces en de bereiding

 

 

Crowdfunding
Hoera! we hebben het streefbedrag van onze crowdfunding behaald, we staan op 112% Je kan nog steeds meedoen. Het bedrag boven de € 225.000 zal worden gebruikt voor het realiseren van innovatieve aardekassen, aquaponics – waar groenten en vissen samenleven - en voor het neerzetten van de duurzame BenB woningen. Kijk op onze crowdfunding pagina voor meer info.
Aankomende activiteiten
apr
11
za
10:00 am Paasspecial fermenteren + desemb... @ SmaakPark
Paasspecial fermenteren + desemb... @ SmaakPark
apr 11 @ 10:00 am – 4:30 pm
Paasspecial fermenteren + desembrood @ SmaakPark | Ede | Gelderland | Nederland
Tijdens deze hele dag fermenteren (inclusief lunch) in het fermentatie-atelier van Christian Weij (schrijver van Verrot Lekker), leer je wat fermenteren inhoudt en zal je absoluut aangestoken worden om het thuis uit te proberen. Deze workshop is een combinatie van de basis workshop en de workshop desem en is een fantastische voorbereiding op de paasdagen [...] Read More
mei
11
ma
10:00 am Masterclass Food Professionals, ...
Masterclass Food Professionals, ...
mei 11 @ 10:00 am – 4:30 pm
Masterclass Food Professionals, basis
Om te starten met fermenteren en een goede controle over het eindresultaat en de uiteindelijke smaak te hebben, moet je beginnen met een solide basis. Tijdens deze basisopleiding leggen we deze basis. Je leert wat micro-organismen zijn, welke je kunt gebruiken, waar je ze vandaan kunt halen, hoe je ze kunt beïnvloeden en hoe je [...] Read More
mei
18
ma
10:00 am Masterclass Food Professionals, ...
Masterclass Food Professionals, ...
mei 18 @ 10:00 am – 4:30 pm
Masterclass Food Professionals, smaakmakers
Nadat je de basis masterclass fermenteren hebt gevolgd (of zelf al ervaring hebt met fermenteren en behoefte hebt aan verdieping), is het tijd om op te stomen naar de masterclass Smaakmakers. Veel smaakmakers die we in de keuken gebruiken zijn gefermenteerd: chocola, vanille, thee, koffie en peper. Maar ook producten als tabasco, miso, vissaus, sojasaus, [...] Read More
mei
25
ma
10:00 am Masterclass Food Professionals, ...
Masterclass Food Professionals, ...
mei 25 @ 10:00 am – 4:30 pm
Masterclass Food Professionals, desem & graan
Graan is al duizenden jaren een van de belangrijkste voedingsbronnen van de mensheid. Overvloed en schaarste van graan hebben een enorme stempel op onze geschiedenis gedrukt. Vanaf het moment dat we in staat waren om graan droog op te slaan, is het dan ook vaak als politiek machtsmiddel ingezet. We betaalden mensen met graan en [...] Read More
Nu in de winkel: Verrot gezond, het nieuwste boek van Christian Weij
Volg ons via…
Nieuwsbrief

Schrijf je voor onze nieuwsbrief en je ontvangt regelmatig updates over de ontwikkelingen en je hoort als één van de eerste wanneer de feestelijke opening van het SmaakPark is.

Het SmaakPark is er trots op onderdeel te zijn van Dutch Cuisine en als Dutch Cuisine Centre dé culinaire broedplaats, thuisbasis en centrale plek voor alle ambassadeurs, vrienden en partners van Dutch Cuisine te mogen zijn