Smaakvolle en ambachtelijk lessen in onze

Kookschool

(Kook)Workshops

Er zijn twee workshoplokalen op het SmaakPark waar wij verschillende soorten kooklessen, workshops en masterclasses geven. Kijk voor een overzicht van openbare workshops, kooklessen, demonstraties en lezingen in onze agenda. Thema’s die we bijvoorbeeld behandelen zijn: fermenteren, zuurdesembrood, smaakmakers, lokaal koken, gezonde frisdrank en ook het met elkaar koken van een volledig vijf-gangen diner behoort tot de mogelijkheden (en met elkaar opeten hoort daar natuurlijk ook bij).

Opleidingen voor chefs en foodprofessionals

Ben je chef of op andere wijze foodprofessional en wil je leren hoe je unieke smaken kan creëren? Dan hebben wij verschillende interessante opleidingen voor je. Wat dacht je van fermenteren? De meeste smaakvolle producten zijn gefermenteerd; desembrood, kimchi, miso, tabasco, kazen, crème fraîche etc. En voor fermenteren ben je bij ons aan het juiste adres. Onze oprichter Christian Weij is de fermentatiespecialist als het om creativiteit en smaak draait. Zijn boek ‘Verrot lekker’ is niet voor niks het meest verkochte fermentatie boek van de lage landen. Hij leert je in zijn fermentatie atelier alles over het fermenteren van – en het werken met – groenten, zuivel, brood, frisdrank, alcohol en peulvruchten. Vele chefs, foodprofessionals en voedsel producten gingen je voor. Kijk voor een overzicht van de opleidingsdagen in onze horeca agenda.

Koken met je eigen (besloten) groep

Naast openbare evenementen, zijn de kookruimtes ook zeer geschikt voor besloten bijeenkomsten van 5 tot 30 gasten. In de grote hal (foto hieronder) kunnen we zelfs met maximaal 150 gasten tegelijkertijd aan de kook.

Denk hierbij aan workshops, kookclubs, productpresentaties, lezingen en nog veel meer. Neem voor een besloten evenement (of het afhuren van de prachtige locatie) voor je bedrijf, netwerk, familie of vriendengroep contact met ons op via onze mail of tel: 0318 646400.

 

Aankomende activiteiten
jun
29
za
10:00 am Verrot gezond, fermenteren en de... @ SmaakPark
Verrot gezond, fermenteren en de... @ SmaakPark
jun 29 @ 10:00 am – 4:00 pm
Verrot gezond, fermenteren en desembrood @ SmaakPark | Ede | Gelderland | Nederland
Op 26 mei as, tijdens het ROTZOOI Fermentatiefestial, gaat het gebeuren: het allernieuwste boek van Christian Weij zal dan worden gepresenteerd. Ter ere daarvan gaan we een serie workshops inplannen die aansluiten bij zijn nieuwe boek: Verrot Gezond. Want hoe gezond is fermenteren eigenlijk en hoe beïnvloedt fermentatie je gezondheid? Vraagstukken waar Christian zich in [...] Read More
Vanaf 26 mei in de winkel: Verrot gezond, het nieuwste boek van Christian Weij
Volg ons via…
Nieuwsbrief

Schrijf je voor onze nieuwsbrief en je ontvangt regelmatig updates over de ontwikkelingen en je hoort als één van de eerste wanneer de feestelijke opening van het SmaakPark is.

Het SmaakPark is er trots op onderdeel te zijn van Dutch Cuisine en als Dutch Cuisine Centre dé culinaire broedplaats, thuisbasis en centrale plek voor alle ambassadeurs, vrienden en partners van Dutch Cuisine te mogen zijn