Smaakvolle en ambachtelijk lessen in onze
Kookschool
Workshops
In de voormalige gymzaal van de Mauritskazerne – waar het SmaakPark zal komen – hebben we nu tijdelijk een pop-up workshopruimte en keuken gebouwd. We geven hier verschillende soorten kooklessen, workshops, dinertjes en masterclasses. Kijk voor een overzicht van openbare workshops, kooklessen, demonstraties en lezingen in onze agenda. Thema’s die we bijvoorbeeld behandelen zijn: fermenteren, zuurdesembrood, smaakmakers, lokaal koken, gezonde frisdrank, Italiaans- Spaans-, Frans-, of werelds- koken met Nederlandse producten.
Opleidingen voor chefs en foodprofessionals
Ben je chef of andere foodprofessional en wil je meer bijzondere smaken en producten maken? Dan hebben wij verschillende interessante opleidingen voor je. Wat dacht je van fermenteren? De meeste smaakvolle producten zijn gefermenteerd; desembrood, kimchi, miso, tabasco, kazen, crème fraîche etc. En voor fermenteren ben je bij ons aan het juiste adres. Onze oprichter Christian Weij is de fermentatiespecialist als het om creativiteit en smaak draait. Zijn boek ‘Verrot lekker’ is niet voor niks het meest verkochte fermentatie boek van de lage landen. Hij leert je in zijn fermentatie atelier alles over het fermenteren van – en het werken met – groenten, zuivel, brood, frisdrank, alcohol en peulvruchten. Vele chefs, foodprofessionals en voedsel producten gingen je voor. Kijk voor een overzicht van de opleidingsdagen in onze horeca agenda.
Koken met je eigen (besloten) groep
Naast openbare evenementen, zijn de kookruimtes ook zeer geschikt voor besloten bijeenkomsten van 5 tot 30 mensen. Denk hierbij aan workshops, kookclubs, productpresentaties, lezingen en nog veel meer. Neem voor een besloten evenement (of het afhuren van de prachtige locatie) voor je bedrijf, netwerk, familie of vriendengroep contact met ons op via onze mail of tel: 0318 646400.
Aankomende activiteiten










Nieuwsbrief
Recente berichten
- 1 Het SmaakPark als culinaire broedplaats: Dutch Cuisine Centre 11/12/2018
- 2 Het SmaakPark is een Erkend Leerbedrijf 12/11/2018
- 3 Smaakpark Ede stap dichterbij door grondverkoop 17/07/2018
- 4 Terugkijken en vooruitblikken 06/06/2018
- 5 Pre-opening van het SmaakPark 28/05/2018
- 6 Gezocht: Bar medewerkers m/v 03/04/2018
- 7 Gezocht: afwashulp m/v 03/04/2018
- 8 Gezocht: medewerkers Bediening m/v 03/04/2018
- 9 Masterclasses fermenteren voor Professionals 28/03/2018
- 10 Terras-opkuisdag SmaakPark 21/03/2018