Kerst 2019

⭐ Kerst vieren op het SmaakPark in Ede ⭐

Nog even, en dan zetten we de kerstbomen weer klaar en flonkeren de lampjes weer. Kerst, de sfeervolste tijd van het jaar. Ben je op zoek naar een unieke, sfeervolle, locatie voor jouw kerstfeest? Naar gerechten waarin lokaal, gezond en lekker samen gaan? Dan is het SmaakPark wat voor jou!

Of je nu op zoek bent naar een traditioneel kerstdiner, aan lang gedekte tafels en verfijnde gerechten, of juist meer zin hebt in ongedwongen en lekkere kleine gerechtjes, of misschien wil je juist wel met elkaar de kerstmaaltijd bereiden, en daarna gezamenlijk aan mooi gedekte tafels eten. Het kan allemaal! Samen kijken we naar jouw wensen en hoe we dat kunnen uitwerken tot een memorabel kerstfeest.

Neem voor de mogelijkheden contact met ons op via onze mail of tel: 0318 646400.

 

Vorig jaar mochten we verschillende kerstfeesten organiseren op het SmaakPark, waaronder een knal-kerst-fuif, inclusief DJ ook dát kan op het SmaakPark

 

⭐ Het SmaakPark staat garant voor een unieke beleving en pure smaken ⭐

 

 

Aankomende activiteiten
okt
28
ma
10:00 am Masterclass Food Professionals, ...
Masterclass Food Professionals, ...
okt 28 @ 10:00 am – 4:30 pm
Masterclass Food Professionals, basis
Om te starten met fermenteren en een goede controle over het eindresultaat en de uiteindelijke smaak te hebben, moet je beginnen met een solide basis. Tijdens deze basisopleiding leggen we deze basis. Je leert wat micro-organismen zijn, welke je kunt gebruiken, waar je ze vandaan kunt halen, hoe je ze kunt beïnvloeden en hoe je [...] Read More
nov
4
ma
10:00 am Masterclass Food Professionals, ...
Masterclass Food Professionals, ...
nov 4 @ 10:00 am – 4:30 pm
Masterclass Food Professionals, smaakmakers
Nadat je de basis masterclass fermenteren hebt gevolgd (of zelf al ervaring hebt met fermenteren en behoefte hebt aan verdieping), is het tijd om op te stomen naar de masterclass Smaakmakers. Veel smaakmakers die we in de keuken gebruiken zijn gefermenteerd: chocola, vanille, thee, koffie en peper. Maar ook producten als tabasco, miso, vissaus, sojasaus, [...] Read More
nov
16
za
10:00 am Workshop fermenteren + desembrood @ SmaakPark
Workshop fermenteren + desembrood @ SmaakPark
nov 16 @ 10:00 am – 5:00 pm
Workshop fermenteren + desembrood @ SmaakPark | Ede | Gelderland | Nederland
Tijdens deze hele dag fermenteren (inclusief lunch) in het fermentatie-atelier van Christian Weij (schrijver van Verrot lekker en Verrot gezond), leer je wat fermenteren inhoudt en zal je absoluut aangestoken worden om het thuis uit te proberen. Deze workshop is een combinatie van de basis workshop en de workshop desem. Hij laat je zien hoe [...] Read More
Nu in de winkel: Verrot gezond, het nieuwste boek van Christian Weij
Volg ons via…
Nieuwsbrief

Schrijf je voor onze nieuwsbrief en je ontvangt regelmatig updates over de ontwikkelingen en je hoort als één van de eerste wanneer de feestelijke opening van het SmaakPark is.

Het SmaakPark is er trots op onderdeel te zijn van Dutch Cuisine en als Dutch Cuisine Centre dé culinaire broedplaats, thuisbasis en centrale plek voor alle ambassadeurs, vrienden en partners van Dutch Cuisine te mogen zijn