Via Crowdfunding in

het SmaakPark Investeren

Voor het realiseren van het SmaakPark zoeken we nog investeerders die ons kunnen helpen het pand te kopen en te verbouwen en de kale grond om te toveren tot een prachtig eetbaar park.

We zijn druk bezig met het optuigen van een crowdfunding campagne waarmee we het geld bij elkaar willen krijgen. Deze campagne zal waarschijnlijk in augustus live gaan. Vanaf dat moment kan iedereen die ons plan ziet zitten in het park investeren met een groot of een klein bedrag.

Het SmaakPark zal verschillende inkomstenbronnen hebben: workshops in de kookstudio, verhuur van de B&B kamers, verkoop van eten en drinken, ontwikkeling van nieuwe producten en verhuur van horeca ruimte in de Foodhal.

Maar de verschillende ruimtes in het park en de foodhal zullen ook ook af te huren zijn voor feesten, vergaderingen en presentaties. Door alle ruimtes zo multifunctioneel mogelijk te maken, zullen we dan ook een hoge bezettingsgraad kunnen halen. En die inkomsten delen we natuurlijk met onze investeerders.

Maar je ontvangt niet alleen geld als dank voor je investering. We zullen je ook bedanken met lekkere etentjes en leuke feestjes.

Wil je meer hierover weten? Schrijf je dan hiernaast in voor onze nieuwsbrief en we houden je op de hoogte van de vorderingen en je hoort binnenkort wanneer je kunt beginnen met funden.

Volg ons via…
Nieuwsbrief

Schrijf je voor onze nieuwsbrief en je ontvangt regelmatig updates over de ontwikkelingen en je hoort als één van de eerste wanneer de feestelijke opening van het SmaakPark is.