Welke ruimtes zijn er?

Het SmaakPark is een bijzondere, anders dan anders, evenementen locatie. Het SmaakPark heeft verschillende ruimtes die afzonderlijk van elkaar kunnen worden gebruikt, of in combinatie met elkaar (bij een groot evenement).  Op deze pagina vind je een overzicht van de ruimtes en mogelijkheden voor evenementen op het SmaakPark.

Voor alle ruimtes geldt dat ze niet zónder catering door het SmaakPark kunnen worden gehuurd. Qua inrichting, programmering en organisatie kunnen wij je – indien gewenst – een hoop werk uit handen nemen. Van uitnodiging tot het in de jas helpen van jouw laatste gast, en alles wat daar tussen hoort. We hebben ruime ervaring in het organiseren van diners, evenementen, workshops en demonstraties. Er is veel mogelijk op ons SmaakPark, vraag vrijblijvend of jouw idee uitvoerbaar is.

 

De Schermhal

Te beginnen met de grootste ruimte die het SmaakPark rijk is. De oude Schermhal, deze heeft een oppervlakte van 250 m2 en is op verschillende manier te gebruiken.

Voor een diner voor een grote groep mensen (vanaf 50 tot 150 gasten), een opvoering met een theateropstelling en podium, een streekmarkt, een festival, een film, een huwelijksfeest, you name it. De schermhal is een alleskunner voor grotere groepen. We hebben er een frame in gezet, waardoor er een geborgen gevoel ontstaat wanneer je daaronder een tafelschikking maakt.

Basis tarief voor het huren van de Schermhal voor een dagdeel is € 250,= excl. BTW

Daarnaast kunnen we de catering op verschillende manier invullen, vraag naar de mogelijkheden en prijzen.

Workshopruimtes Lokaal 1 en Lokaal 2

 

 

Daarnaast zijn er 2 workshopruimtes. Lokaal 1 en Lokaal 2 genaamd. Die worden gebruikt voor de fermentatieworkshops die Christian met VerrotLekker organiseert, en dienen als keukens wanneer er een feest, diner of catering is op het SmaakPark.

Maar ze zijn ook afzonderlijk te huur. Ben jij op zoek naar een ruimte waar je workshops rondom het thema voeding wilt geven? Op het SmaakPark is daar ruimte voor, leuk!

 

Lokaal 1 is 24m2 en daar kunnen maximaal 14 personen tegelijkertijd aan het werk. Er zijn drie aanrechtbladen en een werkbank in het midden. Voor gebruik van de oven, moet je even naar lokaal 2 lopen. Deze ruimte is zeer geschikt voor workshops, presentaties en demonstraties.

De centrale hal van het SmaakPark is een gemeenschappelijke ruimte en kan worden gebruikt als lunchruimte en als plek waar centraal uitleg wordt gegeven en koffie/thee wordt gedronken.

Na of tijdens de workshop kan je gebruik maken van de spoelkeuken met professionele afwasmachine voor de vuile vaat.

Basis tarief voor een dagdeel huur van Lokaal 1 is €125,=

Lokaal 2 is 25m2 en daar kunnen maximaal 14 personen tegelijkertijd aan het werk. Er zijn vier lange aanrechtbladen en een werkbank in het midden. Hier staat ook een professionele oven.

De hal van het SmaakPark is een gemeenschappelijke ruimte en kan worden gebruikt als lunchruimte en als plek waar centraal uitleg wordt gegeven en koffie/thee wordt gedronken.

Na of tijdens de workshop kan je gebruik maken van de spoelkeuken met professionele afwasmachine voor de vuile vaat.

Basis tarief voor een dagdeel huur van Lokaal 2 is €125,=

 

Centrale Hal

De centrale hal is onze ontvangstruimte, de plek waar alle gasten binnen komen, en waar workshopdeelnemers de groepsuitleg krijgen en lunch gebruiken. Het is een fantastische ruimte om met een besloten groep vrienden/familie (tot 16 gasten) te diner of lunchen.

Wat ook kan: een kook- of fermentatieworkshop doen, en aansluitend met elkaar de gekookte/gemaakte maaltijd eten.

 

 

 

 

Het Officierskantoor

Het officierskantoor is 35 m2 en daar kunnen maximaal 25 gasten (theateropstelling) tegelijkertijd in. We gebruiken die ruimte nu vooral voor lezingen, presentaties en demonstraties. Maar je kunt er ook prima een kleinschalig (15-20 personen) diner organiseren. Een authentieke ruimte met houten wandbekleding en bijzondere hoge raampartijen.

Basis tarief voor een dagdeel huur van het Officierskantoor is € 125,=

Het terras

Het buitenterrein van het SmaakPark is in het voorjaar- en de zomermaanden een uitstekende plek om buitenfeestjes te organiseren. Met of zonder BBQ en sfeervolle vuurkorven en lampjes is het een bijzondere plek tussen de oude Kazernegebouwen en vlakbij natuurgebied de Sysselt.

De Kelder

De spannendste ruimte van het SmaakPark. De kelder is ongeveer 35m2 een zal uiteindelijk worden ingericht als fermentatie lab. Nu een ruimte voor mensen die écht zoeken naar een industriële, experimentele, ruwe ruimte.

Basis tarief voor voor een dagdeel huur van de kelder is € 125,=

Interesse of vragen?

Het SmaakPark is een plek waar mensen worden uitgedaagd om een culinaire ontdekkingstocht aan te gaan, alles in het SmaakPark draait om voeding. Het spreekt voor zich dat evenementen die aansluiten bij ons thema: food, voorrang hebben.

Alle tarieven zijn – zoals gezegd – basis tarieven en worden per aanvraag beoordeeld en bepaald. Bij het gebruik van meerdere ruimtes, of dagdelen, gelden er andere prijzen. We staan altijd open voor leuke ideeën en spontane acties, neem vrijblijvend contact met ons op.

Of maak een afspraak en kom een keertje langs om te kijken naar ons SmaakPark, een hele bijzondere plek om te vergaderen, dineren, presenteren een workshop te geven of te volgen of jouw evenement te organiseren.

E-mail ons

 

 

 

 

 

Crowdfunding
Hoera! we hebben het streefbedrag van onze crowdfunding behaald, we staan op 112% Je kan nog steeds meedoen. Het bedrag boven de € 225.000 zal worden gebruikt voor het realiseren van innovatieve aardekassen, aquaponics – waar groenten en vissen samenleven - en voor het neerzetten van de duurzame BenB woningen. Kijk op onze crowdfunding pagina voor meer info.
Aankomende activiteiten
apr
11
za
10:00 am Paasspecial fermenteren + desemb... @ SmaakPark
Paasspecial fermenteren + desemb... @ SmaakPark
apr 11 @ 10:00 am – 4:30 pm
Paasspecial fermenteren + desembrood @ SmaakPark | Ede | Gelderland | Nederland
Tijdens deze hele dag fermenteren (inclusief lunch) in het fermentatie-atelier van Christian Weij (schrijver van Verrot Lekker), leer je wat fermenteren inhoudt en zal je absoluut aangestoken worden om het thuis uit te proberen. Deze workshop is een combinatie van de basis workshop en de workshop desem en is een fantastische voorbereiding op de paasdagen [...] Read More
mei
11
ma
10:00 am Masterclass Food Professionals, ...
Masterclass Food Professionals, ...
mei 11 @ 10:00 am – 4:30 pm
Masterclass Food Professionals, basis
Om te starten met fermenteren en een goede controle over het eindresultaat en de uiteindelijke smaak te hebben, moet je beginnen met een solide basis. Tijdens deze basisopleiding leggen we deze basis. Je leert wat micro-organismen zijn, welke je kunt gebruiken, waar je ze vandaan kunt halen, hoe je ze kunt beïnvloeden en hoe je [...] Read More
mei
18
ma
10:00 am Masterclass Food Professionals, ...
Masterclass Food Professionals, ...
mei 18 @ 10:00 am – 4:30 pm
Masterclass Food Professionals, smaakmakers
Nadat je de basis masterclass fermenteren hebt gevolgd (of zelf al ervaring hebt met fermenteren en behoefte hebt aan verdieping), is het tijd om op te stomen naar de masterclass Smaakmakers. Veel smaakmakers die we in de keuken gebruiken zijn gefermenteerd: chocola, vanille, thee, koffie en peper. Maar ook producten als tabasco, miso, vissaus, sojasaus, [...] Read More
mei
25
ma
10:00 am Masterclass Food Professionals, ...
Masterclass Food Professionals, ...
mei 25 @ 10:00 am – 4:30 pm
Masterclass Food Professionals, desem & graan
Graan is al duizenden jaren een van de belangrijkste voedingsbronnen van de mensheid. Overvloed en schaarste van graan hebben een enorme stempel op onze geschiedenis gedrukt. Vanaf het moment dat we in staat waren om graan droog op te slaan, is het dan ook vaak als politiek machtsmiddel ingezet. We betaalden mensen met graan en [...] Read More
Nu in de winkel: Verrot gezond, het nieuwste boek van Christian Weij
Volg ons via…
Nieuwsbrief

Schrijf je voor onze nieuwsbrief en je ontvangt regelmatig updates over de ontwikkelingen en je hoort als één van de eerste wanneer de feestelijke opening van het SmaakPark is.

Het SmaakPark is er trots op onderdeel te zijn van Dutch Cuisine en als Dutch Cuisine Centre dé culinaire broedplaats, thuisbasis en centrale plek voor alle ambassadeurs, vrienden en partners van Dutch Cuisine te mogen zijn