Wat kost dat?

Een altijd lastig te beantwoorden vraag: wat kost dat? Bovendien een vraag die niet eenduidig te beantwoorden is. Maar we zullen proberen een overzicht te geven van de ruimtes die beschikbaar zijn voor evenementen in het SmaakPark.

Voor alle ruimtes geldt dat ze niet zónder catering door het SmaakPark kunnen worden gehuurd. Qua inrichting, programmering en organisatie kunnen wij je – indien gewenst – een hoop werk uit handen nemen. Van uitnodiging tot het in de jas helpen van jouw laatste gast, en alles wat daar tussen hoort. We hebben ruime ervaring in het organiseren van diners, evenementen, workshops en demonstraties. Er is veel mogelijk op ons SmaakPark, vraag ons vrijblijvend of jouw idee uitvoerbaar is.

De Schermhal

 

Te beginnen met de grootste ruimte die het SmaakPark rijk is. De oude Schermhal, deze heeft een oppervlakte van 250 m2 en is op verschillende manier te gebruiken.

Voor een diner voor een grote groep mensen (vanaf 50-150), een opvoering met een theateropstelling en podium, een streekmarkt, een festival, een film, you name it. De schermhal is voor vele evenementen inzetbaar. We hebben er een frame in gezet, waardoor er een geborgen gevoel ontstaat wanneer je daaronder een tafelschikking maakt.

Basis tarief voor het kaal huren van de Schermhal voor een dagdeel is € 250,= excl. BTW (zelf zorgen voor aankleding, meubilair en eventueel verwarming).

Workshopruimtes Lokaal 1 en Lokaal 2

Daarnaast zijn er 2 workshopruimtes. Lokaal 1 en Lokaal 2 genaamd.

Lokaal 1 is 24m2 en daar kunnen maximaal 14 personen tegelijkertijd aan het werk. Er zijn drie aanrechtbladen en een werkbank in het midden. Voor gebruik van de oven, moet je even naar lokaal 2 lopen. Deze ruimte is zeer geschikt voor workshops, presentaties en demonstraties.

De hal van het SmaakPark is een gemeenschappelijke ruimte en kan worden gebruikt als lunchruimte en als plek waar centraal uitleg wordt gegeven en koffie/thee wordt gedronken.

Na of tijdens de workshop kan je gebruik maken van de spoelkeuken met professionele afwasmachine voor de vuile vaat.

Basis tarief voor een dagdeel huur van Lokaal 1 is €125,=

Lokaal 2 is 25m2 en daar kunnen maximaal 14 personen tegelijkertijd aan het werk. Er zijn vier lange aanrechtbladen en een werkbank in het midden. Hier staat ook een professionele oven.

De hal van het SmaakPark is een gemeenschappelijke ruimte en kan worden gebruikt als lunchruimte en als plek waar centraal uitleg wordt gegeven en koffie/thee wordt gedronken.

Na of tijdens de workshop kan je gebruik maken van de spoelkeuken met professionele afwasmachine voor de vuile vaat.

Basis tarief voor een dagdeel huur van Lokaal 2 is €125,=

Het Officierskantoor

Het officierskantoor is 35 m2 en daar kunnen maximaal 25 mensen (theateropstelling) tegelijkertijd in. We gebruiken die ruimte nu vooral voor lezingen, presentaties en demonstraties. Maar je kunt er ook prima een kleinschalig (15-20 personen) diner organiseren. Een authentieke ruimte met houten wandbekleding en bijzondere hoge raampartij.

Basis tarief voor een dagdeel huur van het Officierskantoor is € 125,=

Het terras

Het buitenterrein van het SmaakPark is in het voorjaar- en de zomermaanden een uitstekende plek om buitenfeestjes te organiseren. Met of zonder BBQ en sfeervolle vuurkorven en lampjes is het een bijzondere plek tussen de oude Kazernegebouwen en vlakbij natuurgebied de Sysselt.

De Kelder

De spannendste ruimte van het SmaakPark. De kelder is ongeveer 35m2 een zal uiteindelijk worden ingericht als fermentatie lab. Nu een ruimte voor mensen die écht zoeken naar een industriële, experimentele, ruwe ruimte.

Basis tarief voor voor een dagdeel huur van de kelder is € 125,=

Interesse?

Het SmaakPark is een plek waar mensen worden uitgedaagd om een culinaire ontdekkingstocht aan te gaan, alles in het SmaakPark draait om voeding. Het spreekt voor zich dat evenementen die aansluiten bij ons thema: food, voorrang hebben.

Alle tarieven zijn – zoals gezegd – basis tarieven en worden per aanvraag beoordeeld en bepaald. Bij het gebruik van meerdere ruimtes, of dagdelen, gelden er andere prijzen. We staan altijd open voor leuke ideeën en spontane acties, neem vrijblijvend contact met ons op.

Of maak een afspraak en kom een keertje langs om te kijken naar ons SmaakPark, een hele bijzondere plek om te vergaderen, dineren, presenteren een workshop te geven of te volgen of jouw evenement te organiseren.

E-mail ons

 

 

 

 

 

Aankomende activiteiten
apr
21
za
10:00 am VOL fermenteren en desembrood @ SmaakPark
VOL fermenteren en desembrood @ SmaakPark
apr 21 @ 10:00 am – 5:00 pm
VOL fermenteren en desembrood @ SmaakPark
Deze workshop is VOL, op 5 mei is een nieuwe ingepland. Tijdens deze hele dag fermenteren (inclusief lunch) in het fermentatie-atelier van Christian Weij (schrijver van, leer je wat fermenteren inhoudt en zal je absoluut aangestoken worden om het thuis uit te proberen. Deze workshop is een combinatie van de basis workshop en de workshop [...] Read More
apr
23
ma
10:00 am Masterclass Professionals Smaakm... @ SmaakPark
Masterclass Professionals Smaakm... @ SmaakPark
apr 23 @ 10:00 am – 4:30 pm
Masterclass Professionals Smaakmakers @ SmaakPark
Fermentatie opleiding voor horeca en foodprofessionals: Smaakmakers Nadat je de basis masterclass fermenteren hebt gevolgd (of zelf al ervaring hebt met fermenteren en behoefte hebt aan verdieping), is het tijd om op te stomen naar de masterclass Smaakmakers. Veel smaakmakers die we in de keuken gebruiken zijn gefermenteerd: chocola, vanille, thee, koffie en peper. Maar [...] Read More
apr
30
ma
10:00 am Masterclass Professionals Graan @ SmaakPark
Masterclass Professionals Graan @ SmaakPark
apr 30 @ 10:00 am – 4:30 pm
Masterclass Professionals Graan @ SmaakPark
Fermentatie opleiding voor horeca en foodprofessionals: Graan Graan is al duizenden jaren een van de belangrijkste voedingsbronnen van de mensheid. Overvloed en schaarste van graan hebben een enorme stempel op onze geschiedenis gedrukt. Vanaf het moment dat we in staat waren om graan droog op te slaan, is het dan ook vaak als politiek machtsmiddel [...] Read More
mei
5
za
10:00 am VOL fermenteren en desembrood @ SmaakPark
VOL fermenteren en desembrood @ SmaakPark
mei 5 @ 10:00 am – 5:00 pm
VOL fermenteren en desembrood @ SmaakPark
Tijdens deze hele dag fermenteren (inclusief lunch) in het fermentatie-atelier van Christian Weij (schrijver van, leer je wat fermenteren inhoudt en zal je absoluut aangestoken worden om het thuis uit te proberen. Deze workshop is een combinatie van de basis workshop en de workshop desem. Christian laat je zien hoe je er in je eigen [...] Read More
mei
12
za
10:00 am Fermenteren en desembrood @ SmaakPark
Fermenteren en desembrood @ SmaakPark
mei 12 @ 10:00 am – 5:00 pm
Fermenteren en desembrood @ SmaakPark
Tijdens deze hele dag fermenteren (inclusief lunch) in het fermentatie-atelier van Christian Weij (schrijver van, leer je wat fermenteren inhoudt en zal je absoluut aangestoken worden om het thuis uit te proberen. Deze workshop is een combinatie van de basis workshop en de workshop desem. Christian laat je zien hoe je er in je eigen [...] Read More
mei
17
do
6:30 pm Workshop fermentatie basis @ SmaakPark
Workshop fermentatie basis @ SmaakPark
mei 17 @ 6:30 pm – 10:30 pm
Workshop fermentatie basis @ SmaakPark
Tijdens deze basis workshop fermenteren in het fermentatie-atelier van Christian Weij (schrijver van het kookboek Verrot lekker), leer je wat fermenteren inhoudt en zal je absoluut aangestoken worden om het thuis uit te proberen. Hij laat je zien hoe je er in je eigen keuken mee aan de gang kunt gaan en laat je heel [...] Read More
mei
19
za
10:00 am Workshop zuivel @ SmaakPark
Workshop zuivel @ SmaakPark
mei 19 @ 10:00 am – 4:00 pm
Workshop zuivel @ SmaakPark
Zuivel fermenteren is misschien wel het leukste om te doen. Het is magisch om te zien hoe dat witte goedje verandert in kaas, boter, yoghurt, kefir, crème fraîche en al het andere lekkers wat je ervan kunt maken. Vooral als je het aandurft schimmels op je zuivel los te laten, zijn je mogelijkheden bijna onbeperkt.Deze [...] Read More
jun
2
za
1:00 pm Opening Smaakpark @ SmaakPark
Opening Smaakpark @ SmaakPark
jun 2 @ 1:00 pm – 5:00 pm
Opening Smaakpark @ SmaakPark
Het kan je niet zijn ontgaan, de afgelopen maanden gebeurt er al van alles op het SmaakPark. De grote gymzaal wordt gebruikt voor diners voor grote groepen en er worden volop workshops gegeven en kleinschaligere etentjes georganiseerd.  Daarmee gaan we – tot we aan de grote verbouwing gaan beginnen – lekker door. Wij vinden het [...] Read More
jul
1
zo
10:00 am Workshop desembrood @ SmaakPark
Workshop desembrood @ SmaakPark
jul 1 @ 10:00 am – 4:00 pm
Workshop desembrood @ SmaakPark
Een hele dag lang met de handen in het deeg. Je gaat met spierballen en een tas vol heerlijk knapperig zelf gebakken brood naar huis. Het fermenteren van granen doen we met melkzuurbacteriën en gisten. In het verleden ging het meestal om een combinatie van die twee. Duizenden jaren werden brood en bier gegist door [...] Read More
jul
26
do
10:00 am Fermenteren en desembrood @ SmaakPark
Fermenteren en desembrood @ SmaakPark
jul 26 @ 10:00 am – 5:00 pm
Fermenteren en desembrood @ SmaakPark
Tijdens deze hele dag fermenteren (inclusief lunch) in het fermentatie-atelier van Christian Weij (schrijver van, leer je wat fermenteren inhoudt en zal je absoluut aangestoken worden om het thuis uit te proberen. Deze workshop is een combinatie van de basis workshop en de workshop desem. Christian laat je zien hoe je er in je eigen [...] Read More
Volg ons via…
Nieuwsbrief

Schrijf je voor onze nieuwsbrief en je ontvangt regelmatig updates over de ontwikkelingen en je hoort als één van de eerste wanneer de feestelijke opening van het SmaakPark is.

Recente berichten