Wat kost dat?

Een altijd lastig te beantwoorden vraag: wat kost dat? Bovendien een vraag die niet eenduidig te beantwoorden is. Maar we zullen proberen een overzicht te geven van de ruimtes die beschikbaar zijn voor evenementen in het SmaakPark.

Voor alle ruimtes geldt dat ze niet zónder catering door het SmaakPark kunnen worden gehuurd. Qua inrichting, programmering en organisatie kunnen wij je – indien gewenst – een hoop werk uit handen nemen. Van uitnodiging tot het in de jas helpen van jouw laatste gast, en alles wat daar tussen hoort. We hebben ruime ervaring in het organiseren van diners, evenementen, workshops en demonstraties. Er is veel mogelijk op ons SmaakPark, vraag ons vrijblijvend of jouw idee uitvoerbaar is.

De Schermhal

 

Te beginnen met de grootste ruimte die het SmaakPark rijk is. De oude Schermhal, deze heeft een oppervlakte van 250 m2 en is op verschillende manier te gebruiken.

Voor een diner voor een grote groep mensen (vanaf 50-150), een opvoering met een theateropstelling en podium, een streekmarkt, een festival, een film, you name it. De schermhal is voor vele evenementen inzetbaar. We hebben er een frame in gezet, waardoor er een geborgen gevoel ontstaat wanneer je daaronder een tafelschikking maakt.

Basis tarief voor het kaal huren van de Schermhal voor een dagdeel is € 250,= excl. BTW (zelf zorgen voor aankleding, meubilair en eventueel verwarming).

Workshopruimtes Lokaal 1 en Lokaal 2

Daarnaast zijn er 2 workshopruimtes. Lokaal 1 en Lokaal 2 genaamd.

Lokaal 1 is 24m2 en daar kunnen maximaal 14 personen tegelijkertijd aan het werk. Er zijn drie aanrechtbladen en een werkbank in het midden. Voor gebruik van de oven, moet je even naar lokaal 2 lopen. Deze ruimte is zeer geschikt voor workshops, presentaties en demonstraties.

De hal van het SmaakPark is een gemeenschappelijke ruimte en kan worden gebruikt als lunchruimte en als plek waar centraal uitleg wordt gegeven en koffie/thee wordt gedronken.

Na of tijdens de workshop kan je gebruik maken van de spoelkeuken met professionele afwasmachine voor de vuile vaat.

Basis tarief voor een dagdeel huur van Lokaal 1 is €125,=

Lokaal 2 is 25m2 en daar kunnen maximaal 14 personen tegelijkertijd aan het werk. Er zijn vier lange aanrechtbladen en een werkbank in het midden. Hier staat ook een professionele oven.

De hal van het SmaakPark is een gemeenschappelijke ruimte en kan worden gebruikt als lunchruimte en als plek waar centraal uitleg wordt gegeven en koffie/thee wordt gedronken.

Na of tijdens de workshop kan je gebruik maken van de spoelkeuken met professionele afwasmachine voor de vuile vaat.

Basis tarief voor een dagdeel huur van Lokaal 2 is €125,=

Het Officierskantoor

Het officierskantoor is 35 m2 en daar kunnen maximaal 25 mensen (theateropstelling) tegelijkertijd in. We gebruiken die ruimte nu vooral voor lezingen, presentaties en demonstraties. Maar je kunt er ook prima een kleinschalig (15-20 personen) diner organiseren. Een authentieke ruimte met houten wandbekleding en bijzondere hoge raampartij.

Basis tarief voor een dagdeel huur van het Officierskantoor is € 125,=

Het terras

Het buitenterrein van het SmaakPark is in het voorjaar- en de zomermaanden een uitstekende plek om buitenfeestjes te organiseren. Met of zonder BBQ en sfeervolle vuurkorven en lampjes is het een bijzondere plek tussen de oude Kazernegebouwen en vlakbij natuurgebied de Sysselt.

De Kelder

De spannendste ruimte van het SmaakPark. De kelder is ongeveer 35m2 een zal uiteindelijk worden ingericht als fermentatie lab. Nu een ruimte voor mensen die écht zoeken naar een industriële, experimentele, ruwe ruimte.

Basis tarief voor voor een dagdeel huur van de kelder is € 125,=

Interesse?

Het SmaakPark is een plek waar mensen worden uitgedaagd om een culinaire ontdekkingstocht aan te gaan, alles in het SmaakPark draait om voeding. Het spreekt voor zich dat evenementen die aansluiten bij ons thema: food, voorrang hebben.

Alle tarieven zijn – zoals gezegd – basis tarieven en worden per aanvraag beoordeeld en bepaald. Bij het gebruik van meerdere ruimtes, of dagdelen, gelden er andere prijzen. We staan altijd open voor leuke ideeën en spontane acties, neem vrijblijvend contact met ons op.

Of maak een afspraak en kom een keertje langs om te kijken naar ons SmaakPark, een hele bijzondere plek om te vergaderen, dineren, presenteren een workshop te geven of te volgen of jouw evenement te organiseren.

E-mail ons

 

 

 

 

 

Aankomende activiteiten
jan
14
ma
10:00 am Masterclass Food Professionals, ...
Masterclass Food Professionals, ...
jan 14 @ 10:00 am – 4:30 pm
Masterclass Food Professionals, basis
Om te starten met fermenteren en een goede controle over het eindresultaat en de uiteindelijke smaak te hebben, moet je beginnen met een solide basis. Tijdens deze basisopleiding leggen we deze basis. Je leert wat micro-organismen zijn, welke je kunt gebruiken, waar je ze vandaan kunt halen, hoe je ze kunt beïnvloeden en hoe je [...] Read More
jan
21
ma
10:00 am Masterclass Food Professionals, ...
Masterclass Food Professionals, ...
jan 21 @ 10:00 am – 4:30 pm
Masterclass Food Professionals, smaakmakers
Nadat je de basis masterclass fermenteren hebt gevolgd (of zelf al ervaring hebt met fermenteren en behoefte hebt aan verdieping), is het tijd om op te stomen naar de masterclass Smaakmakers. Veel smaakmakers die we in de keuken gebruiken zijn gefermenteerd: chocola, vanille, thee, koffie en peper. Maar ook producten als tabasco, miso, vissaus, sojasaus, [...] Read More
jan
28
ma
10:00 am Masterclass Food Professionals, ...
Masterclass Food Professionals, ...
jan 28 @ 10:00 am – 4:30 pm
Masterclass Food Professionals, desem & graan
Graan is al duizenden jaren een van de belangrijkste voedingsbronnen van de mensheid. Overvloed en schaarste van graan hebben een enorme stempel op onze geschiedenis gedrukt. Vanaf het moment dat we in staat waren om graan droog op te slaan, is het dan ook vaak als politiek machtsmiddel ingezet. We betaalden mensen met graan en [...] Read More
mei
26
zo
11:00 am ROTZOOI fermentatiefestival
ROTZOOI fermentatiefestival
mei 26 @ 11:00 am – 8:00 pm
ROTZOOI fermentatiefestival
‘De rotjongens’ Christian Weij (Verrot Lekker) en Meneer Wateetons (Over Rot) organiseren op zondag 26 mei 2019 de derde editie van fermentatiefestival ROTZOOI, in samenwerking met Keukengeheim • culinaire evenementen ROTZOOI is geen standaard foodtruck festival. Natuurlijk kun je er lekker eten en drinken, maar ROTZOOI gaat dieper. Met een gefermenteerd drankje in de ene [...] Read More
Volg ons via…
Nieuwsbrief

Schrijf je voor onze nieuwsbrief en je ontvangt regelmatig updates over de ontwikkelingen en je hoort als één van de eerste wanneer de feestelijke opening van het SmaakPark is.

Recente berichten