Puur, duurzaam en lokaal genieten op het SmaakPark

Eten & drinken

Het SmaakPark is nog niet dagelijks geopend als restaurant, maar koken en gasten ontvangen doen we er al wel, en met grote regelmaat.

Het SmaakPark is geschikt voor besloten diners, lunches, borrels, een huwelijksfeest, bedrijfsfeesten of een ontbijt van 5 tot 150 mensen. Heb je iets te vieren? Wil je je relaties uitnodigen voor een bijzondere netwerkdag of zoek je een ‘anders dan anders’ vergaderlocatie? Of wil je je collega’s trakteren op een bijzonder diner? Het kan allemaal op het SmaakPark.

Wij werken volgens de 80/20 regel waarbij we minstens 80% lokale producten gebruiken, max 20% vlees/vis serveren, minimaal 80% seizoensproducten gebruiken en met minstens 80% biologisch ingrediënten werken. Onder andere daarom mogen we ons ambassadeur van de Dutch Cuisine noemen en daar zijn we trots op.

Al onze lunches, diners en borrels zijn ook volledig vegetarisch of veganistisch te bestellen.

Neem voor de mogelijkheden contact met ons op via onze mail of tel: 0318 646400.

liever thuis, of op een andere locatie?

Catering
Ook voor biologische, duurzame en gezonde catering kun je bij ons terecht. Wij verzorgen graag het eten en drinken tijdens een bijeenkomst op je eigen locatie en doen dat met voornamelijk lokale producten uit de regio FoodValley. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op via onze mail of tel: 0318 646400.

Pop-up restaurant
In 2010 waren wij met Puur-e één van de eerste pop-up restaurants in Nederland. Nu de opening van het SmaakPark steeds dichterbij komt, komt het einde van het pop-up restaurant ook dichterbij. Op het SmaakPark zullen wij met regelmaat bijzondere themadiners organiseren waar iedereen die wil mag aanschuiven. Kijk voor pop-up data in onze agenda.

Het SmaakPark staat garant voor een unieke beleving en pure smaken

We hebben vandaag genoten bij jullie Smaakpark, zowel van het heerlijke eten als van de enthousiaste verhalen die Quinten hierbij kon vertellen. Mooi ook om te zien wat jullie allemaal voor elkaar hopen te krijgen op deze prachtige plek

We hebben heerlijk gegeten! Het was geweldig verzorgd allemaal, fijne kok met interessante uitleg over het hele proces en de bereiding

 

 

Aankomende activiteiten
jun
29
za
10:00 am Verrot gezond, fermenteren en de... @ SmaakPark
Verrot gezond, fermenteren en de... @ SmaakPark
jun 29 @ 10:00 am – 4:00 pm
Verrot gezond, fermenteren en desembrood @ SmaakPark | Ede | Gelderland | Nederland
Op 26 mei as, tijdens het ROTZOOI Fermentatiefestial, gaat het gebeuren: het allernieuwste boek van Christian Weij zal dan worden gepresenteerd. Ter ere daarvan gaan we een serie workshops inplannen die aansluiten bij zijn nieuwe boek: Verrot Gezond. Want hoe gezond is fermenteren eigenlijk en hoe beïnvloedt fermentatie je gezondheid? Vraagstukken waar Christian zich in [...] Read More
Vanaf 26 mei in de winkel: Verrot gezond, het nieuwste boek van Christian Weij
Volg ons via…
Nieuwsbrief

Schrijf je voor onze nieuwsbrief en je ontvangt regelmatig updates over de ontwikkelingen en je hoort als één van de eerste wanneer de feestelijke opening van het SmaakPark is.

Het SmaakPark is er trots op onderdeel te zijn van Dutch Cuisine en als Dutch Cuisine Centre dé culinaire broedplaats, thuisbasis en centrale plek voor alle ambassadeurs, vrienden en partners van Dutch Cuisine te mogen zijn