Puur, duurzaam en lokaal genieten op het SmaakPark

Eten & drinken

Het SmaakPark is nog niet dagelijks geopend als restaurant, maar koken en gasten ontvangen doen we er al wel, en met grote regelmaat.

Het SmaakPark is geschikt voor besloten diners, lunches, borrels, een huwelijksfeest, bedrijfsfeesten of een ontbijt van 5 tot 150 mensen. Heb je iets te vieren? Wil je je relaties uitnodigen voor een bijzondere netwerkdag of zoek je een ‘anders dan anders’ vergaderlocatie? Of wil je je collega’s trakteren op een bijzonder diner? Het kan allemaal op het SmaakPark.

Wij werken volgens de 80/20 regel waarbij we minstens 80% lokale producten gebruiken, max 20% vlees/vis serveren, minimaal 80% seizoensproducten gebruiken en met minstens 80% biologisch ingrediënten werken. Onder andere daarom mogen we ons ambassadeur van de Dutch Cuisine noemen en daar zijn we trots op.

Al onze lunches, diners en borrels zijn ook volledig vegetarisch of veganistisch te bestellen.

Neem voor de mogelijkheden contact met ons op via onze mail of tel: 0318 646400.

liever thuis, of op een andere locatie?

Catering
Ook voor biologische, duurzame en gezonde catering kun je bij ons terecht. Wij verzorgen graag het eten en drinken tijdens een bijeenkomst op je eigen locatie en doen dat met voornamelijk lokale producten uit de regio FoodValley. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op via onze mail of tel: 0318 646400.

Pop-up restaurant
In 2010 waren wij met Puur-e één van de eerste pop-up restaurants in Nederland. Nu de opening van het SmaakPark steeds dichterbij komt, komt het einde van het pop-up restaurant ook dichterbij. Op het SmaakPark zullen wij met regelmaat bijzondere themadiners organiseren waar iedereen die wil mag aanschuiven. Kijk voor pop-up data in onze agenda.

Het SmaakPark staat garant voor een unieke beleving en pure smaken

We hebben vandaag genoten bij jullie Smaakpark, zowel van het heerlijke eten als van de enthousiaste verhalen die Quinten hierbij kon vertellen. Mooi ook om te zien wat jullie allemaal voor elkaar hopen te krijgen op deze prachtige plek

We hebben heerlijk gegeten! Het was geweldig verzorgd allemaal, fijne kok met interessante uitleg over het hele proces en de bereiding

 

 

Crowdfunding
Vanaf 3 dec start onze crowdfunding campagne. Hiermee willen we 225.000 euro ophalen. Met dit bedrag kunnen we het pand inrichten, de tuin ombouwen tot inspirerend park en een deel van de verbouwing van het pand bekostigen. Kijk op onze crowdfunding pagina voor meer info.
Aankomende activiteiten
dec
9
ma
10:00 am Workshop fermenteren + desembrood @ SmaakPark
Workshop fermenteren + desembrood @ SmaakPark
dec 9 @ 10:00 am – 4:30 pm
Workshop fermenteren + desembrood @ SmaakPark | Ede | Gelderland | Nederland
Tijdens deze hele dag fermenteren (inclusief lunch) in het fermentatie-atelier van Christian Weij (schrijver van Verrot lekker en Verrot gezond), leer je wat fermenteren inhoudt en zal je absoluut aangestoken worden om het thuis uit te proberen. Deze workshop is een combinatie van de basis workshop en de workshop desem. Hij laat je zien hoe [...] Read More
dec
14
za
9:00 am Workshop fermentatie basis @ SmaakPark
Workshop fermentatie basis @ SmaakPark
dec 14 @ 9:00 am – 12:30 pm
Workshop fermentatie basis @ SmaakPark | Ede | Gelderland | Nederland
Tijdens deze basis workshop fermenteren leer je van mij (Christian Weij, schrijver van het kookboek Verrot lekker), wat fermenteren inhoudt en zal je absoluut aangestoken worden om het thuis uit te proberen. Ik laat je zien hoe je er in je eigen keuken mee aan de gang kunt gaan en laat je heel veel proeven. En [...] Read More
dec
15
zo
10:30 am Workshop Vegan fermenteren @ Smaakpark
Workshop Vegan fermenteren @ Smaakpark
dec 15 @ 10:30 am – 4:30 pm
Workshop Vegan fermenteren @ Smaakpark
Tijdens deze hele dag fermenteren (inclusief lunch) in het fermentatie-atelier van Christian Weij (schrijver van Verrot lekker en Verrot gezond), leer je wat fermenteren inhoudt en zal je absoluut aangestoken worden om het thuis uit te proberen. Deze workshop is een combinatie van de basis workshop en de workshop desem. Hij laat je zien hoe [...] Read More
jan
6
ma
10:00 am Masterclass Food Professionals, ...
Masterclass Food Professionals, ...
jan 6 @ 10:00 am – 4:30 pm
Masterclass Food Professionals, basis
Om te starten met fermenteren en een goede controle over het eindresultaat en de uiteindelijke smaak te hebben, moet je beginnen met een solide basis. Tijdens deze basisopleiding leggen we deze basis. Je leert wat micro-organismen zijn, welke je kunt gebruiken, waar je ze vandaan kunt halen, hoe je ze kunt beïnvloeden en hoe je [...] Read More
jan
11
za
6:00 pm Krautfest @ SmaakPark
Krautfest @ SmaakPark
jan 11 @ 6:00 pm – 11:00 pm
Krautfest @ SmaakPark
Christian geeft al 7,5 jaar Verrot lekkere fermentatieworkshops en dat willen we vieren met een knalfeest op 11 januari 2020 in het SmaakPark in Ede.  KRAUTFEST MAAK JE EIGEN ZUURKOOLPARTY Onder het genot van broodjes braadworst (ook vega varianten aanwezig), Gulpener bieren, pickle’s, echte Duitse schlagermuziek, huisgemaakte sauzen en desembrood ga je zelf een zuurkoolemmer [...] Read More
Nu in de winkel: Verrot gezond, het nieuwste boek van Christian Weij
Volg ons via…
Nieuwsbrief

Schrijf je voor onze nieuwsbrief en je ontvangt regelmatig updates over de ontwikkelingen en je hoort als één van de eerste wanneer de feestelijke opening van het SmaakPark is.

Het SmaakPark is er trots op onderdeel te zijn van Dutch Cuisine en als Dutch Cuisine Centre dé culinaire broedplaats, thuisbasis en centrale plek voor alle ambassadeurs, vrienden en partners van Dutch Cuisine te mogen zijn