Puur, duurzaam en lokaal genieten op het SmaakPark

Eten & drinken

Het SmaakPark is nog niet dagelijks geopend als restaurant, maar koken en gasten ontvangen doen we er al wel, en met grote regelmaat.

Het SmaakPark is geschikt voor besloten diners, lunches, borrels, een huwelijksfeest, bedrijfsfeesten of een ontbijt van 5 tot 150 mensen. Heb je iets te vieren? Wil je je relaties uitnodigen voor een bijzondere netwerkdag of zoek je een ‘anders dan anders’ vergaderlocatie? Of wil je je collega’s trakteren op een bijzonder diner? Het kan allemaal op het SmaakPark.

Wij werken volgens de 80/20 regel waarbij we minstens 80% lokale producten gebruiken, max 20% vlees/vis serveren, minimaal 80% seizoensproducten gebruiken en met minstens 80% biologisch ingrediënten werken. Onder andere daarom mogen we ons ambassadeur van de Dutch Cuisine noemen en daar zijn we trots op.

Al onze lunches, diners en borrels zijn ook volledig vegetarisch of veganistisch te bestellen.

Neem voor de mogelijkheden contact met ons op via onze mail of tel: 0318 646400.

liever thuis, of op een andere locatie?

Catering
Ook voor biologische, duurzame en gezonde catering kun je bij ons terecht. Wij verzorgen graag het eten en drinken tijdens een bijeenkomst op je eigen locatie en doen dat met voornamelijk lokale producten uit de regio FoodValley. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op via onze mail of tel: 0318 646400.

Pop-up restaurant
In 2010 waren wij met Puur-e één van de eerste pop-up restaurants in Nederland. Nu de opening van het SmaakPark steeds dichterbij komt, komt het einde van het pop-up restaurant ook dichterbij. Op het SmaakPark zullen wij met regelmaat bijzondere themadiners organiseren waar iedereen die wil mag aanschuiven. Kijk voor pop-up data in onze agenda.

Het SmaakPark staat garant voor een unieke beleving en pure smaken

We hebben vandaag genoten bij jullie Smaakpark, zowel van het heerlijke eten als van de enthousiaste verhalen die Quinten hierbij kon vertellen. Mooi ook om te zien wat jullie allemaal voor elkaar hopen te krijgen op deze prachtige plek

We hebben heerlijk gegeten! Het was geweldig verzorgd allemaal, fijne kok met interessante uitleg over het hele proces en de bereiding

 

 

Aankomende activiteiten
aug
26
ma
10:00 am Masterclass Food Professionals, ...
Masterclass Food Professionals, ...
aug 26 @ 10:00 am – 4:30 pm
Masterclass Food Professionals, smaakmakers
Nadat je de basis masterclass fermenteren hebt gevolgd (of zelf al ervaring hebt met fermenteren en behoefte hebt aan verdieping), is het tijd om op te stomen naar de masterclass Smaakmakers. Veel smaakmakers die we in de keuken gebruiken zijn gefermenteerd: chocola, vanille, thee, koffie en peper. Maar ook producten als tabasco, miso, vissaus, sojasaus, [...] Read More
aug
30
vr
4:00 pm Heideweek Culinair 2019 @ Oude Kerkplein
Heideweek Culinair 2019 @ Oude Kerkplein
aug 30 @ 4:00 pm – 11:00 pm
Heideweek Culinair 2019 @ Oude Kerkplein
Het SmaakPark is present tijdens de Heideweek Culinair 2019, kom je proeven van de gerechten die wij voor jou zullen bereiden? Een gratis toegankelijk evenement in het centrum van Ede waar “ food, drinks, art and music “ bij elkaar komen. Het sfeervolle Oude Kerkplein in Ede is de locatie waar diverse culinaire ondernemers uit [...] Read More
aug
31
za
10:00 am Workshop Koji @ Smaakpark
Workshop Koji @ Smaakpark
aug 31 @ 10:00 am – 5:00 pm
Workshop Koji @ Smaakpark
Ben je toe aan ‘next level’ fermenteren? Kom dan naar deze dagvullende workshop Koji! Als het fermenteren van groenten voor jou gesneden kool is, is dit vast een zeker een onderwerp waarover je nog veel kan en wil leren en waar je uitdaging in vindt: koji-kin. Ko-wat? Koji, of eigenlijk Koji-kin of Aspergillus Oryzae. Een [...] Read More
sep
2
ma
10:00 am Masterclass Food Professionals, ...
Masterclass Food Professionals, ...
sep 2 @ 10:00 am – 4:30 pm
Masterclass Food Professionals, desem & graan
Graan is al duizenden jaren een van de belangrijkste voedingsbronnen van de mensheid. Overvloed en schaarste van graan hebben een enorme stempel op onze geschiedenis gedrukt. Vanaf het moment dat we in staat waren om graan droog op te slaan, is het dan ook vaak als politiek machtsmiddel ingezet. We betaalden mensen met graan en [...] Read More
sep
5
do
6:30 pm Basis workshop fermenteren (avond) @ SmaakPark
Basis workshop fermenteren (avond) @ SmaakPark
sep 5 @ 6:30 pm – 10:00 pm
Basis workshop fermenteren (avond) @ SmaakPark
Tijdens deze basis workshop fermenteren in het fermentatie-atelier van Christian Weij (schrijver van het kookboek Verrot lekker), leer je wat fermenteren inhoudt en zal je absoluut aangestoken worden om het thuis uit te proberen. Hij laat je zien hoe je er in je eigen keuken mee aan de gang kunt gaan en laat je heel [...] Read More
Nu in de winkel: Verrot gezond, het nieuwste boek van Christian Weij
Volg ons via…
Nieuwsbrief

Schrijf je voor onze nieuwsbrief en je ontvangt regelmatig updates over de ontwikkelingen en je hoort als één van de eerste wanneer de feestelijke opening van het SmaakPark is.

Het SmaakPark is er trots op onderdeel te zijn van Dutch Cuisine en als Dutch Cuisine Centre dé culinaire broedplaats, thuisbasis en centrale plek voor alle ambassadeurs, vrienden en partners van Dutch Cuisine te mogen zijn