Puur, duurzaam en lokaal genieten op het SmaakPark

Eten & drinken

Het SmaakPark is nog niet dagelijks geopend als restaurant, maar koken en gasten ontvangen doen we er al wel, en met grote regelmaat.

Het SmaakPark is geschikt voor besloten diners, lunches, borrels, een huwelijksfeest, bedrijfsfeesten of een ontbijt van 5 tot 150 mensen. Heb je iets te vieren? Wil je je relaties uitnodigen voor een bijzondere netwerkdag of zoek je een ‘anders dan anders’ vergaderlocatie? Of wil je je collega’s trakteren op een bijzonder diner? Het kan allemaal op het SmaakPark.

Wij werken volgens de 80/20 regel waarbij we minstens 80% lokale producten gebruiken, max 20% vlees/vis serveren, minimaal 80% seizoensproducten gebruiken en met minstens 80% biologisch ingrediënten werken. Onder andere daarom mogen we ons ambassadeur van de Dutch Cuisine noemen en daar zijn we trots op.

Al onze lunches, diners en borrels zijn ook volledig vegetarisch of veganistisch te bestellen.

Neem voor de mogelijkheden contact met ons op via onze mail of tel: 0318 646400.

liever thuis, of op een andere locatie?

Catering
Ook voor biologische, duurzame en gezonde catering kun je bij ons terecht. Wij verzorgen graag het eten en drinken tijdens een bijeenkomst op je eigen locatie en doen dat met voornamelijk lokale producten uit de regio FoodValley. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op via onze mail of tel: 0318 646400.

Pop-up restaurant
In 2010 waren wij met Puur-e één van de eerste pop-up restaurants in Nederland. Nu de opening van het SmaakPark steeds dichterbij komt, komt het einde van het pop-up restaurant ook dichterbij. Op het SmaakPark zullen wij met regelmaat bijzondere themadiners organiseren waar iedereen die wil mag aanschuiven. Kijk voor pop-up data in onze agenda.

Het SmaakPark staat garant voor een unieke beleving en pure smaken

We hebben vandaag genoten bij jullie Smaakpark, zowel van het heerlijke eten als van de enthousiaste verhalen die Quinten hierbij kon vertellen. Mooi ook om te zien wat jullie allemaal voor elkaar hopen te krijgen op deze prachtige plek

We hebben heerlijk gegeten! Het was geweldig verzorgd allemaal, fijne kok met interessante uitleg over het hele proces en de bereiding

 

 

Aankomende activiteiten
mei
4
za
10:00 am Workshop fermenteren + desembrood @ SmaakPark
Workshop fermenteren + desembrood @ SmaakPark
mei 4 @ 10:00 am – 5:00 pm
Workshop fermenteren + desembrood @ SmaakPark | Ede | Gelderland | Nederland
Tijdens deze hele dag fermenteren (inclusief lunch) in het fermentatie-atelier van Christian Weij (schrijver van Verrot Lekker), leer je wat fermenteren inhoudt en zal je absoluut aangestoken worden om het thuis uit te proberen. Deze workshop is een combinatie van de basis workshop en de workshop desem. Hij laat je zien hoe je er in [...] Read More
mei
6
ma
10:00 am Masterclass Food Professionals, ...
Masterclass Food Professionals, ...
mei 6 @ 10:00 am – 4:30 pm
Masterclass Food Professionals, basis
Om te starten met fermenteren en een goede controle over het eindresultaat en de uiteindelijke smaak te hebben, moet je beginnen met een solide basis. Tijdens deze basisopleiding leggen we deze basis. Je leert wat micro-organismen zijn, welke je kunt gebruiken, waar je ze vandaan kunt halen, hoe je ze kunt beïnvloeden en hoe je [...] Read More
mei
13
ma
10:00 am Masterclass Food Professionals, ...
Masterclass Food Professionals, ...
mei 13 @ 10:00 am – 4:30 pm
Masterclass Food Professionals, smaakmakers
Nadat je de basis masterclass fermenteren hebt gevolgd (of zelf al ervaring hebt met fermenteren en behoefte hebt aan verdieping), is het tijd om op te stomen naar de masterclass Smaakmakers. Veel smaakmakers die we in de keuken gebruiken zijn gefermenteerd: chocola, vanille, thee, koffie en peper. Maar ook producten als tabasco, miso, vissaus, sojasaus, [...] Read More
mei
18
za
1:00 pm Koken als een pro, kookworkshop
Koken als een pro, kookworkshop
mei 18 @ 1:00 pm – 11:00 pm
Koken als een pro, kookworkshop
Droom jij ook van gerechten met deze opmaak en gerechten die helemaal in balans zijn, natuurlijk qua smaak, maar ook qua structuur en kleur? Ga samen met Quinten van Dreven (voormalig Oude Politiebureau in Ede) aan de slag een kook als een pro een viergangen diner met lokale en (veelal) biologische ingrediënten. Onder leiding van [...] Read More
mei
20
ma
10:00 am Masterclass Food Professionals, ...
Masterclass Food Professionals, ...
mei 20 @ 10:00 am – 4:30 pm
Masterclass Food Professionals, desem & graan
Graan is al duizenden jaren een van de belangrijkste voedingsbronnen van de mensheid. Overvloed en schaarste van graan hebben een enorme stempel op onze geschiedenis gedrukt. Vanaf het moment dat we in staat waren om graan droog op te slaan, is het dan ook vaak als politiek machtsmiddel ingezet. We betaalden mensen met graan en [...] Read More
Vanaf 26 mei in de winkel: Verrot gezond, het nieuwste boek van Christian Weij
Volg ons via…
Nieuwsbrief

Schrijf je voor onze nieuwsbrief en je ontvangt regelmatig updates over de ontwikkelingen en je hoort als één van de eerste wanneer de feestelijke opening van het SmaakPark is.

Het SmaakPark is er trots op onderdeel te zijn van Dutch Cuisine en als Dutch Cuisine Centre dé culinaire broedplaats, thuisbasis en centrale plek voor alle ambassadeurs, vrienden en partners van Dutch Cuisine te mogen zijn