Wanneer:
21/02/2020 @ 4:30 pm – 6:30 pm
2020-02-21T16:30:00+01:00
2020-02-21T18:30:00+01:00
Waar:
SmaakPark
Nieuwe Kazernelaan 2
D15
Ede
Kosten:
Gratis

Op 31 januari, 14 februari en 21 februari organiseren we aan de bar van het SmaakPark vrijmibo’s speciaal voor diegene die mee willen doen aan onze crowdfunding en kennis willen maken met ons en het SmaakPark. Maar iedereen die wil weten wat we nu precies gaan doen en hoe het eetbare park en de foodhal eruit gaat zien – of een goed idee heeft die bij ons plan past – is uiteraard ook welkom. De borrels zijn van 16:30u tot ± 18:30u. Opgeven hoeft niet, maar wordt wel gewaardeerd. Het eerste drankje krijg je van ons, de rest is tegen happy hour tarief.

Speciaal voor de Dry January maand (die we in februari nog effe doorzetten) hebben we heerlijk waterkefir mocktails.

Waar? Op het SmaakPark natuurlijk. Aan de Nieuwe Kazernelaan 2, gebouw D 15, Ede (gebruik je google maps als navigatie, daar is het SmaakPark als locatie gepind).

Tot dan!

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Crowdfunding
Hoera! we hebben het streefbedrag van onze crowdfunding behaald, we staan op 105% Je kan nog steeds meedoen. Het bedrag boven de € 225.000 zal worden gebruikt voor het realiseren van innovatieve aardekassen, aquaponics – waar groenten en vissen samenleven - en voor het neerzetten van de duurzame BenB woningen. Kijk op onze crowdfunding pagina voor meer info.
Aankomende activiteiten
feb
29
za
10:00 am Basis workshop fermenteren @ SmaakPark
Basis workshop fermenteren @ SmaakPark
feb 29 @ 10:00 am – 1:30 pm
Basis workshop fermenteren @ SmaakPark | Ede | Gelderland | Nederland
Tijdens deze basis workshop fermenteren leer je van mij (Christian Weij, schrijver van het kookboek Verrot lekker), wat fermenteren inhoudt en zal je absoluut aangestoken worden om het thuis uit te proberen. Ik laat je zien hoe je er in je eigen keuken mee aan de gang kunt gaan en laat je heel veel proeven. En [...] Read More
mrt
7
za
10:00 am Workshop fermenteren + desembrood @ SmaakPark
Workshop fermenteren + desembrood @ SmaakPark
mrt 7 @ 10:00 am – 4:30 pm
Workshop fermenteren + desembrood @ SmaakPark | Ede | Gelderland | Nederland
Tijdens deze hele dag fermenteren (inclusief lunch) in het fermentatie-atelier van Christian Weij (schrijver van Verrot lekker en Verrot gezond), leer je wat fermenteren inhoudt en zal je absoluut aangestoken worden om het thuis uit te proberen. Deze workshop is een combinatie van de basis workshop en de workshop desem. Hij laat je zien hoe [...] Read More
mrt
14
za
10:00 am Basis workshop fermenteren @ SmaakPark
Basis workshop fermenteren @ SmaakPark
mrt 14 @ 10:00 am – 1:30 pm
Basis workshop fermenteren @ SmaakPark | Ede | Gelderland | Nederland
Tijdens deze basis workshop fermenteren leer je van mij (Christian Weij, schrijver van het kookboek Verrot lekker), wat fermenteren inhoudt en zal je absoluut aangestoken worden om het thuis uit te proberen. Ik laat je zien hoe je er in je eigen keuken mee aan de gang kunt gaan en laat je heel veel proeven. En [...] Read More
apr
11
za
10:00 am Paasspecial fermenteren + desemb... @ SmaakPark
Paasspecial fermenteren + desemb... @ SmaakPark
apr 11 @ 10:00 am – 4:30 pm
Paasspecial fermenteren + desembrood @ SmaakPark | Ede | Gelderland | Nederland
Tijdens deze hele dag fermenteren (inclusief lunch) in het fermentatie-atelier van Christian Weij (schrijver van Verrot Lekker), leer je wat fermenteren inhoudt en zal je absoluut aangestoken worden om het thuis uit te proberen. Deze workshop is een combinatie van de basis workshop en de workshop desem en is een fantastische voorbereiding op de paasdagen [...] Read More
mei
11
ma
10:00 am Masterclass Food Professionals, ...
Masterclass Food Professionals, ...
mei 11 @ 10:00 am – 4:30 pm
Masterclass Food Professionals, basis
Om te starten met fermenteren en een goede controle over het eindresultaat en de uiteindelijke smaak te hebben, moet je beginnen met een solide basis. Tijdens deze basisopleiding leggen we deze basis. Je leert wat micro-organismen zijn, welke je kunt gebruiken, waar je ze vandaan kunt halen, hoe je ze kunt beïnvloeden en hoe je [...] Read More
Nu in de winkel: Verrot gezond, het nieuwste boek van Christian Weij
Volg ons via…
Nieuwsbrief

Schrijf je voor onze nieuwsbrief en je ontvangt regelmatig updates over de ontwikkelingen en je hoort als één van de eerste wanneer de feestelijke opening van het SmaakPark is.

Het SmaakPark is er trots op onderdeel te zijn van Dutch Cuisine en als Dutch Cuisine Centre dé culinaire broedplaats, thuisbasis en centrale plek voor alle ambassadeurs, vrienden en partners van Dutch Cuisine te mogen zijn