Wanneer:
19/06/2019 @ 8:00 pm – 10:00 pm
2019-06-19T20:00:00+02:00
2019-06-19T22:00:00+02:00
Waar:
SmaakPark
Nieuwe Kazernelaan 2
gebouw D 15
Kosten:
Gratis
Contact:

FoodFloor nodigt je uit voor deelname aan de FoodFloor Kennismarkt op woensdagavond 19 juni a.s. van 20.00 tot 22.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur) bij Smaakpark Ede, Nieuwe Kazernelaan 2.

Kennisuitwisseling
FoodFloor organiseert een kennismarkt voor iedereen die bezig is met stadslandbouw- of andere lokale of regionale Food-initiatieven.

We willen vragen en kennis van de verschillende partijen bij elkaar brengen. Heb je vragen of juist goede tips, die te maken hebben met het opzetten of in gang houden van een Foodproject, dan is deze FoodFloor Kennismarkt bij uitstek de plek om dat met elkaar te delen.

Deskundigen
Op de FoodFloor kennismarkt schakelen we deskundigen in op het gebied van organisatie, communicatie, financiering en het werven en behouden van vrijwilligers. Met deze deskundigen creëren we een podium om kennis met elkaar uit te wisselen.
Er zijn een aantal thematafels, deelnemers kunnen bij de verschillende tafels en deskundigen langslopen, meeluisteren en/of vragen stellen.

Thematafels:

1. Vrijwilligers
– Hoe werf ik de juiste vrijwilligers?
– Hoe hou ik ze meerjarig bij mijn project betrokken?

2. Financiën
– Bij wie kan ik terecht voor het opzetten van een begroting voor mijn idee/project?
– Waar vind je hulp, materialen en financiële steun voor realisatie van jouw plan?

3. Communicatie
– Hoe bereik ik de juiste (lokale) doelgroep?
– Hoe zet ik social media en/of website effectief in?
– Hoe krijg ik mensen naar mijn evenement of bijeenkomst?

4. Vergaren en delen van kennis, ervaring en materieel
– Waar vind ik informatie over vergelijkbare (voorbeeld)projecten?
– Welke andere organisaties zijn voor mijn project relevant?

5. Organisatie
– Hoe en met wie pak je een foodidee aan?
– Hoe kom je van een mooi idee tot een goed en gedragen plan?
– Waar kan ik terecht voor de juiste kennis en/of ervaring?

6. Gemeente Ede
Wat kunnen de wijkbeheerders voor mijn project betekenen?
– Wat kan de gemeente voor mijn project betekenen?
– Welke voorwaarden stelt de gemeente aan mijn project?Programma:
19.30: inloop met koffie/thee
20.00: opening
20.05: pitches van experts
20.30: kennismarkt/thematafels (vraag en aanbod)
21.30: afronding kennismarkt / naborrelen

Aanmelden voor de bijeenkomst kan via info@foodfloor.nl. Voor vragen kun je contact opnemen via Henk van Paassen via henk@dorpenlandadvies.nl.

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende activiteiten
okt
28
ma
10:00 am Masterclass Food Professionals, ...
Masterclass Food Professionals, ...
okt 28 @ 10:00 am – 4:30 pm
Masterclass Food Professionals, basis
Om te starten met fermenteren en een goede controle over het eindresultaat en de uiteindelijke smaak te hebben, moet je beginnen met een solide basis. Tijdens deze basisopleiding leggen we deze basis. Je leert wat micro-organismen zijn, welke je kunt gebruiken, waar je ze vandaan kunt halen, hoe je ze kunt beïnvloeden en hoe je [...] Read More
nov
4
ma
10:00 am Masterclass Food Professionals, ...
Masterclass Food Professionals, ...
nov 4 @ 10:00 am – 4:30 pm
Masterclass Food Professionals, smaakmakers
Nadat je de basis masterclass fermenteren hebt gevolgd (of zelf al ervaring hebt met fermenteren en behoefte hebt aan verdieping), is het tijd om op te stomen naar de masterclass Smaakmakers. Veel smaakmakers die we in de keuken gebruiken zijn gefermenteerd: chocola, vanille, thee, koffie en peper. Maar ook producten als tabasco, miso, vissaus, sojasaus, [...] Read More
nov
16
za
10:00 am Workshop fermenteren + desembrood @ SmaakPark
Workshop fermenteren + desembrood @ SmaakPark
nov 16 @ 10:00 am – 5:00 pm
Workshop fermenteren + desembrood @ SmaakPark | Ede | Gelderland | Nederland
Tijdens deze hele dag fermenteren (inclusief lunch) in het fermentatie-atelier van Christian Weij (schrijver van Verrot lekker en Verrot gezond), leer je wat fermenteren inhoudt en zal je absoluut aangestoken worden om het thuis uit te proberen. Deze workshop is een combinatie van de basis workshop en de workshop desem. Hij laat je zien hoe [...] Read More
Nu in de winkel: Verrot gezond, het nieuwste boek van Christian Weij
Volg ons via…
Nieuwsbrief

Schrijf je voor onze nieuwsbrief en je ontvangt regelmatig updates over de ontwikkelingen en je hoort als één van de eerste wanneer de feestelijke opening van het SmaakPark is.

Het SmaakPark is er trots op onderdeel te zijn van Dutch Cuisine en als Dutch Cuisine Centre dé culinaire broedplaats, thuisbasis en centrale plek voor alle ambassadeurs, vrienden en partners van Dutch Cuisine te mogen zijn