Wanneer:
19/12/2018 @ 4:00 pm – 11:00 pm
2018-12-19T16:00:00+01:00
2018-12-19T23:00:00+01:00
Waar:
SmaakPark
D15
Nieuwe Kazernelaan 2, 6711 JC Ede
Nederland


Besloten evenement

 

Kerstdiner voor 50 personen

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende activiteiten
nov
22
do
6:30 pm Workshop Kimchi en tafelzuren @ SmaakPark
Workshop Kimchi en tafelzuren @ SmaakPark
nov 22 @ 6:30 pm – 10:30 pm
Workshop Kimchi en tafelzuren @ SmaakPark | Ede | Gelderland | Nederland
Kimchi – een soort Koreaanse pittige zuurkool waar tien jaar geleden nog geen Nederlander van gehoord had en nu dankzij de vele Foodtruck Festivals gestaag het land aan het veroveren is – is een heerlijk gefermenteerd product om zelf te maken. Elke Koreaanse familie heeft zijn eigen kimchi-recept en het kan dan ook van verschillende [...] Read More
nov
29
do
6:30 pm Workshop fermentatie basis @ SmaakPark
Workshop fermentatie basis @ SmaakPark
nov 29 @ 6:30 pm – 10:30 pm
Workshop fermentatie basis @ SmaakPark | Ede | Gelderland | Nederland
Tijdens deze basis workshop fermenteren in het fermentatie-atelier van Christian Weij (schrijver van het kookboek Verrot lekker), leer je wat fermenteren inhoudt en zal je absoluut aangestoken worden om het thuis uit te proberen. Hij laat je zien hoe je er in je eigen keuken mee aan de gang kunt gaan en laat je heel [...] Read More
dec
10
ma
11:00 am Opening Dutch Cuisine Centre (be... @ SmaakPark
Opening Dutch Cuisine Centre (be... @ SmaakPark
dec 10 @ 11:00 am – 2:00 pm
Opening Dutch Cuisine Centre (besloten) @ SmaakPark | Ede | Gelderland | Nederland
Besloten evenement Het SmaakPark heeft er een nieuwe functie bij! Wij zijn/worden het Dutch Cuisine Centre. De centrale plek, thuisbasis en creatieve broedplaats voor alle ambassadeurs, vrienden (aangesloten Dutch Cuisine restaurants) en partners van Dutch Cuisine, waarvan Christian ook ambassadeur is. Het SmaakPark wordt een plek waar ambassadeurs, vrienden en partners elkaar kunnen ontmoeten, kennis [...] Read More
dec
13
do
4:00 pm Kerstdiner (besloten) @ SmaakPark
Kerstdiner (besloten) @ SmaakPark
dec 13 @ 4:00 pm – 11:00 pm
Kerstdiner (besloten) @ SmaakPark | Ede | Gelderland | Nederland
Besloten evenement   Kerstdiner voor 50 personen
dec
14
vr
4:00 pm Kerst kookworkshop (besloten) @ SmaakPark
Kerst kookworkshop (besloten) @ SmaakPark
dec 14 @ 4:00 pm – 11:00 pm
Kerst kookworkshop (besloten) @ SmaakPark | Ede | Gelderland | Nederland
Besloten evenement Kerst kook-workshop
dec
15
za
10:00 am Kerst special Fermenteren en des... @ SmaakPark
Kerst special Fermenteren en des... @ SmaakPark
dec 15 @ 10:00 am – 5:00 pm
Kerst special Fermenteren en desembrood @ SmaakPark | Ede | Gelderland | Nederland
Tijdens deze hele dag fermenteren (inclusief lunch) in het fermentatie-atelier van Christian Weij (schrijver van Verrot Lekker), leer je wat fermenteren inhoudt en zal je absoluut aangestoken worden om het thuis uit te proberen. Deze workshop is een combinatie van de basis workshop en de workshop desem en is een fantastische voorbereiding op de kerstdagen [...] Read More
dec
19
wo
4:00 pm Kerstdiner (besloten) @ SmaakPark
Kerstdiner (besloten) @ SmaakPark
dec 19 @ 4:00 pm – 11:00 pm
Kerstdiner (besloten) @ SmaakPark | Ede | Gelderland | Nederland
Besloten evenement   Kerstdiner voor 50 personen
jan
14
ma
10:00 am Masterclass Food Professionals, ...
Masterclass Food Professionals, ...
jan 14 @ 10:00 am – 4:30 pm
Masterclass Food Professionals, basis
Om te starten met fermenteren en een goede controle over het eindresultaat en de uiteindelijke smaak te hebben, moet je beginnen met een solide basis. Tijdens deze basisopleiding leggen we deze basis. Je leert wat micro-organismen zijn, welke je kunt gebruiken, waar je ze vandaan kunt halen, hoe je ze kunt beïnvloeden en hoe je [...] Read More
jan
21
ma
10:00 am Masterclass Food Professionals, ...
Masterclass Food Professionals, ...
jan 21 @ 10:00 am – 4:30 pm
Masterclass Food Professionals, smaakmakers
Nadat je de basis masterclass fermenteren hebt gevolgd (of zelf al ervaring hebt met fermenteren en behoefte hebt aan verdieping), is het tijd om op te stomen naar de masterclass Smaakmakers. Veel smaakmakers die we in de keuken gebruiken zijn gefermenteerd: chocola, vanille, thee, koffie en peper. Maar ook producten als tabasco, miso, vissaus, sojasaus, [...] Read More
jan
28
ma
10:00 am Masterclass Food Professionals, ...
Masterclass Food Professionals, ...
jan 28 @ 10:00 am – 4:30 pm
Masterclass Food Professionals, desem & graan
Graan is al duizenden jaren een van de belangrijkste voedingsbronnen van de mensheid. Overvloed en schaarste van graan hebben een enorme stempel op onze geschiedenis gedrukt. Vanaf het moment dat we in staat waren om graan droog op te slaan, is het dan ook vaak als politiek machtsmiddel ingezet. We betaalden mensen met graan en [...] Read More
Volg ons via…
Nieuwsbrief

Schrijf je voor onze nieuwsbrief en je ontvangt regelmatig updates over de ontwikkelingen en je hoort als één van de eerste wanneer de feestelijke opening van het SmaakPark is.

Recente berichten